|
 

Gallifa i el Motociclisme

Gallifa i el Motociclisme

PRESENTACIÓ

Catalunya, i els Països Catalans en el seu conjunt, son un dels països del món amb més tradició motociclista, només cal veure els magnífics resultats que aconsegueixen els nostres pilots en moltes de les disciplines del motociclisme internacional i principalment en les del trial i la velocitat on acaparen títols de Campions del Món.

Gallifa no és un lloc aliè a aquesta circumstància, només cal dir que aquí es va fundar, a principis dels anys 70 i en col·laboració amb altres aficionats de Sant Feliu de Codines, un dels moto clubs més innovadors, actius i actualment més veterans del nostre país: el Moto Club Cingles de Bertí, del qual trobeu el “link” en aquest mateix web.

Inicialment, els socis del M. C. Cingles estaven dedicats quasi exclusivament a la especialitat del trial, però amb el temps s’han anat diversificant en altres especialitats.

Per confirmar tot això, només cal constatar que el motociclisme és l’esport més practicat pels joves, i pels no tant joves, del nostre poble.

Si bé d’aquí encara no ha sorgit cap pilot professional de renom internacional, cal dir que tenim un nombre molt important de esportistes “amateurs” que cobreixen moltes especialitats de la competició motociclista, sobretot en comparació a les dimensions demogràfiques del nostre poble.

Per tant, hem pensat que tanta activitat esportiva mereixia tenir el seu espai en aquesta pàgina web, perquè sigui més propera i coneguda de tots els veïns i visitants i, donada la diversitat d’ especialitats que practiquen els nostres pilots, l’hem dividit en les categories pertinents i fins i tot amb un espai per als pilots que ja estan retirats.

TRIAL

TRIAL CLÀSSIQUES

VELOCITAT RESISTÈNCIA

VELOCITAT CLÀSSIQUES

CICLOMOTORS RESISTÈNCIA

PILOTS HISTÒRICS

Darrera actualització 14.08.2012 | 10:48