|
 

Com arribar

EN RUTA CAP A GALLIFA

Per arribar a Gallifa des de Barcelona, cal sortir en direcció nord per l’avinguda Meridiana.
Un cop arribem al final d’aquesta via urbana, qualsevol de les tres opcions que se’ns presenten pot ser vàlida.

Si optem per la carretera (C17) ens situarem a la dreta per tal d’enfilar en direcció a Puigcerdà.

Un cop passada la població de Montcada i Reixac, hem d’estar atents a prendre la primera desviació a la dreta (C59) en direcció a Palau Solità i Plegamans i Caldes de Montbui.

En tots dos casos podem aprofitar les circumvalacions existents per tal d’estalviar-nos travessar aquestes viles i enfilar directament cap a Sant Feliu de Codines.

Arribats a Sant Feliu, passem la rotonda d’entrada i pugem fins al centre del poble on la carretera torna a ser plana. Hi ha un semàfor i en aquest punt cal girar a l’esquerra i seguir el carrer que, en arribar a la plaça principal de la població, fa un gir a l’esquerra. Si l’anem seguint ens trobarem ja de fet a la carretera (BP1241) que du a Gallifa sense més desviacions.

Un cop veiem el cartell de la nostra població i la parada de l’autobús podem entrar cap a l’esquerra, si no és que volem anar a la part alta del poble, que es troba a peu de carretera, o a l’Ermita i la Fundació Llorenç Artigas. En aquest darrer cas, cal superar les darreres cases i seguir uns centenars de metres més endavant fins a trobar el camí que condueix a aquests indrets a l’inici de la pujada.Si optem per prendre l’autopista (AP7), sortirem de la Meridiana pel mig i un cop superat el peatge, agafarem la primera sortida que ens deixarà directament a la carretera de Palau de Plegamans, a partir d’aquí la ruta és la mateixa descrita anteriorment.

També podem optar per la tercera opció, a l’esquerra, que és l’autopista de Sabadell/Terrassa (A18) lliure de peatge, cal estar atents en arribar a Barberà del Vallès per tal de prendre la sortida correcta (en direcció al polígon “Baricentro”) i agafar l’autopista (A17) en direcció a Girona. A aquesta autopista també hi podem accedir des de l’extrem oposat de la ciutat de Barcelona a través del túnel del Tibidabo (C16) o de les sortides sud (A2) per autopista o (NII) per carretera.

Abans d’arribar a Mollet del Vallès, cal prendre la sortida del C.I.M (Centre Integral de Mercaderies) i un cop superada aquesta instal·lació trobarem la desviació que ens durà a la carretera de Palau i Caldes (C59) per seguir la ruta ja descrita.

Si venim de Girona, per l’autopista (AP7) un cop superat Mollet del Vallès caldrà que sortim en direcció a Palau/Caldes per prendre la ruta ja descrita.

Si hem optat per la carretera (E15) la ruta més breu i fàcil és sortint (C35) en direcció a Parets del Vallès i anar seguint aquesta carretera (C155) fins a enllaçar, a Palau Solità amb la carretera que du a Caldes de Montbui.Si venim de Puigcerdà i Vic (C17) recomanem sortir a l’Ametlla del Vallès per dirigir-se a Sant Feliu de Codines (BP1432) per Bigues i Riells.

Continguts del web relacionats

Darrera actualització 17.07.2012 | 13:45